KULTURARVREISEN-logo

Utforsk Norges mystiske hjerte og bli med på skattejakt i vår felles arv!

Hei og velkommen til “Kulturarvreisen”! Jeg heter Mona Stenseth og er en billedkunstner med en lidenskap for identitet, arv og historie.

Som samler, eventyrforteller og dagdrømmer, har jeg alltid vært fascinert av kulturarvens skjulte skatter. Jeg samler for eksempel på gamle kjærlighetsbrev, deltar på rosemalingskurs, og viser gjerne frem mitt atelier som er fullt av snodige antikviteter og utstoppede fjellfugler.

Gjennom “Kulturarvreisen” inviterer jeg deg med på en reise gjennom ukjente perler og historiske skatter i både inn- og utland. Fra min fargerike strek under merkevaren Emmeselle i feks  samarbeid med Nasjonalmuseet eller Norsk Folkemuseum, har jeg dedikert meg til å fremheve vår rike kulturarv med et flue-på-veggen perspektiv, både gjennom min strek og gjennom sosiale medier, hvor du får bli med “på skulderen”. 

Bli med meg på en oppdagelsesferd gjennom kultur, historie, lidenskap og særskilt de ekte, norske eventyrene. Sammen kan vi utforske hverdagsperlene, finne glemte fortellinger og la oss inspirere av fortidens magi – enten det er i skogen, på museum eller på et kjøkken.

Vi sees!